Het CrazyIdee Team vaart in principe vanaf begin april (bij mooi weer) tot eind september uit in de weekends, voornamelijk op reservatie.
Tijdens de (school-)vakantieperiodes kunnen we frequenter aanwezig zijn (ook op woensdagnamiddag).

.
Check best even telefonisch (via Katty op 0485/370230) of we “uit-varen”. Zo ben je ook zeker van jouw/jullie plaats aan boord. Reserveren kan ook via de website of per email.

Je vindt ons bij het strandje van de jachthaven Port Aventura (Zilvermeerhaven) in Mol.

Maak je als groep graag een tochtje buiten deze periodes? Contacteer ons en we bekijken graag wat mogelijk is.

FloatXpress, watertrein  (#FloatXpress)

Deze unieke watertrein vaart voor iedereen!

Jong & oud, minder mobiele personen in het gezelschap? Geen probleem! Ook zij zijn Welcome on Board: kunnen makkelijk op en af de waterwagon gereden worden vanop het strand en zo gewoon vanuit eigen rolstoel meegenieten van de tocht.

Tijdens de maanden mei, juni, juli, augustus en september zijn er in de weekends “thema-watertrein-tochtjes”…kinderen kunnen dan mee op speurtocht op het water om via hun periscoop allerlei dingen te “spotten”. Een hele leuke interactieve beleving op het water. Reservatie hiervoor is verplicht via crazyideevzw@yahoo.com 

WheelWaver, rolstoelvaren  (#WheelWaver)

Deze rolstoelboot heeft een compleet elektrische aandrijving en is eenvoudig te besturen met een joystick. Je kan je volledig zelfstandig en in je eigen rolstoel verplaatsen op het water. Neem zelf “het roer” in handen, kies je eigen koers en ervaar zo op jouw tempo de rust op het water. Je partner of een begeleider kan ook gerust mee, aan jou de keuze.

Electric Paddle Drive  (#electricpaddledrive)

Vaar zelf met de elektrisch aangedreven Electric Paddle Drive, eenvoudig bestuurd met een joystick. In alle vrijheid genieten van de rust op het meer, met z’n tweetjes of alleen.

Niet trappen, gewoon relax zitten & genieten.

Dinner on the water  (#dineronthewater)

Zin in een apero-Tour met zicht op de haven of in het midden van de grote kanaalplas? Even een Electric Paddle Drive reserveren & dan zelf genieten als kapitein op je eigen “scheepje” van deze ultieme ervaring, of doe het eens iemand cadeau!