Het CrazyIdee Team vaart in principe vanaf begin april (bij mooi weer) tot eind september uit in de weekends.
Tijdens de (school-)vakantieperiodes zijn we frequenter aanwezig (zeker ook op woensdagnamiddag).

.
Check best even telefonisch (via Katty op 0485/370230) of we “uit-varen”. Zo ben je ook zeker van jouw/jullie plaats aan boord. Reserveren kan ook via de website of per email.

Je vindt ons bij het strandje van de jachthaven Port Aventura (Zilvermeerhaven) in Mol (kijk maar uit naar onze HAAN ;-).

Maak je als groep graag een tochtje buiten deze periodes? Contacteer ons en we bekijken graag wat mogelijk is.

WheelWaver, rolstoelvaren  (#WheelWaver)

Deze rolstoelboot heeft een compleet elektrische aandrijving en is eenvoudig te besturen met een joystick. Je kan je volledig zelfstandig en in je eigen rolstoel verplaatsen op het water. Neem zelf “het roer” in handen, kies je eigen koers en ervaar zo op jouw tempo de rust op het water. Je partner of een begeleider kan ook gerust mee, aan jou de keuze.

Electric Paddle Drive  (#electricpaddledrive)

Vaar zelf met de elektrisch aangedreven Electric Paddle Drive, eenvoudig bestuurd met een joystick. In alle vrijheid genieten van de rust op het meer, met z’n tweetjes of alleen.

Niet trappen, gewoon relax zitten & genieten.

FloatXpress, watertrein  (#FloatXpress)

Deze unieke watertrein vaart voor iedereen!

Jong & oud, minder mobiele personen in het gezelschap? Geen probleem! Ook zij zijn Welcome on Board: kunnen makkelijk op en af de waterwagon gereden worden vanop het strand en zo gewoon vanuit eigen rolstoel meegenieten van de tocht.

Tijdens de maanden mei, juni, juli, augustus en september zijn er in de weekends “thema-watertrein-tochtjes”…kinderen kunnen dan mee op speurtocht op het water om via hun periscoop allerlei dingen te “spotten”. Een hele leuke interactieve beleving op het water. Reservatie hiervoor is verplicht via crazyideevzw@yahoo.com 

Dinner on the water  (#dineronthewater)

Zin in een ontbijtje, lunch of apero-Tour met zicht op de haven of in het midden van de grote kanaalplas? Even een Electric Paddle Drive reserveren & dan zelf genieten als kapitein op je eigen “scheepje” van deze ultieme ervaring, of doe het eens iemand cadeau!

Groepsactiviteit (Feestjes)

Verjaardag, lentefeest of communicant?
Bij CrazyIdee maken we er graag samen met jullie een spetterende dag van!
Contacteer ons vrijblijvend om samen te bekijken welk interactief water/land-feestje bij jullie past.

Teambuilding

Op zoek naar een originele maar vooral ontzettend leuke teambuilding op en rond het water?
Met of zonder rolstoel, iedereen kan met ons mee.
Contacteer ons vrijblijvend om te kijken hoe wij jullie dag onvergetelijk kunnen maken.

XL Float-vlot, sfeervol dobberen  

Geniet in eigen bubbel (max.4 personen aan 1 tafel ; capaciteit van 2 tafels) van een ontspannend “Diner on the water”. Maak op voorhand jullie keuze uit het menukaartje van het Havencafé, stap aan boord & geniet al dobberend op het water van dit gezellig samenzijn.

Voor de vroege vogels met ontbijt, de langere slapers met een lunch of helemaal ZEN met een aperitief-assortiment…aan jullie de keuze! 

Welcome on board

(CrazyIdee volgt hierbij de strikte maatregelen ivm Covid19 die op het moment van jouw reservatie, wettelijk van kracht zijn) Hou dus zelf ook rekening met de geldende sectorprotocollen en mogelijke beperkingen in capaciteit)