🚤⛱️ Vaar met ons mee van april tot eind september (zolang het weer het toelaat) en beleef onvergetelijke avonturen op het water!

Voordat je je reddingsvest aantrekt, neem je best wel even op voorhand contact op met Katty om te controleren of we die dag “uit-varen”. We werken namelijk enkel op reservatie. 

Reserveren is eenvoudig als een vluchtige zeebries – stuur ons een WhatsApp-berichtje op 0485/370230 of een e-mail naar crazyideevzw@yahoo.com. Je kunt ons ook vinden bij het strandje van jachthaven Port Aventura in Mol. 🌊🌞

FloatXpress, watertrein  (#FloatXpress)

Deze unieke watertrein vaart voor iedereen!

Onze kleurrijke trein op het water bestaat uit verschillende gekoppelde waterwagonnetjes. Deze wagonnetjes zijn speciaal door ons zelf ontworpen om een diverse groep van mensen aan boord te kunnen verwelkomen. Het is dan ook een echt waterbeleving die zowel stappers als rolstoelers gelijktijdig kunnen ervaren. Enerzijds hebben we 2-persoonszitbanken en anderzijds de rolstoelplateaus (toegankelijk voor 1 mechanische rolstoel).

Onze FloatXpress is niet zomaar een vaartuig – het is een unieke en inclusieve ervaring die de “meevaarders” een onvergetelijke ervaring op het water bezorgt. 

 Reservatie op voorhand is verplicht

WheelWaver, rolstoelvaren  (#WheelWaver)

Rij aan boord en laat je verrassen door de magie van onze compleet elektrische aandrijving. Met een simpele joystick in de hand, zit je aan het roer van je eigen wateravontuur! 🕹️

Navigeer op je eigen tempo over de glinsterende Kanaalplas, terwijl je volledig zelfstandig en in je eigen vertrouwde rolstoel geniet van het uitzicht. Voel de vrijheid, voel de kracht – je bepaalt je eigen koers op dit watervlak.

En hey, als je gezelschap wilt tijdens je tochtje, dan is dat ook prima! Neem je partner, begeleider of iemand anders mee aan boord voor extra plezier. De keuze is helemaal aan jou – jij bent namelijk de kapitein van “dit schip”! 

Reservatie op voorhand is verplicht

Electric Paddle Drive  (#electricpaddledrive)

Vaar zelf met de elektrisch aangedreven Electric Paddle Drive, eenvoudig bestuurd met een joystick. In alle vrijheid genieten van de rust op het meer, met z’n tweetjes of alleen.

Niet trappen, gewoon relax zitten & genieten.

Reservatie op voorhand is verplicht

Diner on the water voor 2  (#dineronthewater)

Zin in een apero-Tour met zicht op de haven of in het midden van de grote kanaalplas? Even een Electric Paddle Drive reserveren & dan zelf genieten als kapitein op je eigen “scheepje” van deze ultieme ervaring, of doe het eens iemand cadeau!