Het CrazyIdee Team vaart in principe vanaf begin april (bij mooi weer) tot eind september uit en dit op basis van reservatie vooraf.

Check even via Katty op 0485/370230 of we “uit-varen”. Zo ben je ook zeker van jouw/jullie plaats aan boord van onze Watertrein of Electric Paddle Drives.

Reserveren kan ook via een Whatsapp-berichtje of per email naar crazyideevzw@yahoo.com.

Je vindt ons bij het strandje van de jachthaven Port Aventura (Zilvermeerhaven) in Mol.

Maak je als groep graag een tochtje buiten deze periodes? Contacteer ons en we bekijken graag wat mogelijk is.

FloatXpress, watertrein  (#FloatXpress)

Deze unieke watertrein vaart voor iedereen!

Jong & oud, minder mobiele personen in het gezelschap? Geen probleem! Ook zij zijn Welcome on Board: kunnen makkelijk op en af de waterwagon gereden worden vanop het strand en zo gewoon vanuit eigen rolstoel meegenieten van de tocht.

 Reservatie hiervoor is verplicht 

WheelWaver, rolstoelvaren  (#WheelWaver)

Deze rolstoelboot heeft een compleet elektrische aandrijving en is eenvoudig te besturen met een joystick. Je kan je volledig zelfstandig en in je eigen rolstoel verplaatsen op het water. Neem zelf “het roer” in handen, kies je eigen koers en ervaar zo op jouw tempo de rust op het water. Je partner of een begeleider kan ook gerust mee, aan jou de keuze.

Electric Paddle Drive  (#electricpaddledrive)

Vaar zelf met de elektrisch aangedreven Electric Paddle Drive, eenvoudig bestuurd met een joystick. In alle vrijheid genieten van de rust op het meer, met z’n tweetjes of alleen.

Niet trappen, gewoon relax zitten & genieten.

Diner on the water voor 2  (#dineronthewater)

Zin in een apero-Tour met zicht op de haven of in het midden van de grote kanaalplas? Even een Electric Paddle Drive reserveren & dan zelf genieten als kapitein op je eigen “scheepje” van deze ultieme ervaring, of doe het eens iemand cadeau!