🎁 Wil je een speciaal cadeau geven dat niet alleen plezier brengt, maar ook inclusiviteit en avontuur omarmt? Overweeg dan om een cadeaubon van CrazyIdee VZW aan te schaffen!

Bij CrazyIdee laten we niemand aan de kant staan. Inclusie is voor ons niet alleen een woord, maar de rode draad door alles wat we doen. We streven ernaar onze wateractiviteiten toegankelijk te maken voor zowel mobiele als minder mobiele mensen, en we houden de kosten laag zodat iedereen kan deelnemen.

Onze vaartuigen zijn eigen ontwerp en constructie, wat kosten met zich meebrengt. Maar we willen deze kosten niet doorrekenen aan onze deelnemers. Met jouw steun kunnen we onze koers verder blijven varen en ervoor zorgen dat niemand aan de kant blijft staan.

Dus, naast ons toegewijde team, kun je jezelf en je vrienden/familie een groot plezier doen door een cadeaubon voor één van onze leuke waterbelevingen te reserveren. Het is niet alleen een geweldig cadeau-idee, maar het helpt ook om onze missie van inclusiviteit en plezier op het water voort te zetten. 🚤💦

Cadeaubon is aan te vragen via een mail of Whatsapp

Stuur een mailtje naar crazyideevzw@yahoo.com met de vermelding van de Waterbeleving die je cadeau wil geven. Betalingsafspraken worden dan in een reply gestuurd.

Reserveren kan ook via een Whatsappje naar Katty op 0485/370230.